Lélekmackó shop

Kedves Vásárlóm!

Lélekmackós szeretettel üdvözöllek a webshopban! 

Gyönyörű hónap kezdődött, a levendula hónapja! ❤️ Számomra örök kedvenc, már-már szerelem! 🥰 Az illat… a szín ..
a látvány… az íz..! Megannyi érzékünket rabul ejti! 😊💕
Mielőtt megálmodtam volna a macikákat, szinte teljesen a levendula körül forogtak a mindennapjaim. Különböző zsákocskákat, szíveket, illatpárnákat készítettem, és figurákba is töltöttem ezt a csoda növényt, sokatok és a magam örömére is! 😊💕
Aztán jöttek a mackók, tervezésükkor visszanyúltam a gyökerekhez, vagy sodort tovább a levendula szeretete ❤️már nem is tudom! 🙂 .. Azóta is levendulás tönkölypelyvával töltöm a mackópocakokat, a fejecskékkel együtt. 🧸💕🐻
Ettől lesznek a Lélekmackók igazán különlegesek. 🙂… mert az egyediségük, kis egyéniségük a lélekfűszertől, a levendulától teljes!
Ezért is imádom a júniust, mert ez a gyönyörű kis virág ekkor borul sziromba, és ekkor ontja először az évben csodás illatát! 🥰
A Lélekmackó oldalon és webshopban is központi szerepet kap a levendula júniusban! Ehavi akciónk keretében minden megvásárolt macika mellé, általam készített édes-kedves szívecskét kapsz ajándékba, aminek nem csak a mintája levendulás, de árad is belőle a fenséges illat, hiszen tiszta levendula szirommal töltöttem őket! ❤️ Adhatod a macika mellé ajándékba…vagy csak úgy… Felakaszthatod fiókgombra… teheted szekrénybe vagy csak egy kilincsre… Autóba is akaszthatod… 🙂… vagy csak dobd a táskádba, ha kinyitod már érezheted is az illatot!
Ha kevésbé érzed, elég picit megmorzsolnod, és máris a régi! ❤️
Várlak szeretettel egész júniusban, a facebook oldalon, és a Lélekmackó webáruházban is! A választott macikád mellé küldöm a levendulás szívecskét is, megköszönve vásárlásod!

A Lélekmackók saját tervezésűek, saját rajzaim alapján készülnek 3 dimenzióban. Mindig mosolyognak! ? A gyermeki hangulatvilág, ami körüllengi a mackókat..a formák, a tekintetek, léleksimogatóak. Ezért is lettek ők Lélekmackók. ? Nincs két egyforma közöttük!

Az albumban látott macikák, mindegyike növénnyel festett bundás, levendulától illatozó kis medve! Zsűrizett kis medvék, minősítésüket az Iparművészeti Lektorátusnál kapták. Vásárlás után, erről minden esetben tanúsítványt küldök.

Ha szívedbe lopta magát egyik kis bocs, semmi más dolgod nincsen, mint a kosárba tenni, és megvásárolni. Aki az első, övé a mackó! ?

Várlak Benneteket nagyon sok szeretettel…és kívánok kellemes nézelődést…szemezgetést….vásárlást! ?