Beni – Lélekmackó

4900 Ft

Beni , 13 cm-es, dióval festett, tönkölypelyvás levendulás töltetű , zsűrizett mackó. Rendelhető mackó, elkészítési idő 3-5 nap.

Fontos Információ! Az ünnepek közeledtével előfordulhat kicsit hosszabb várakozási idő. Az egyedi rendelésre készülő és készleten nem lévő Lélekmackók elkészítése 7-10 nap is lehet. Kérdés esetén írj e-mailt az info@lelekmacko.hu címre. Köszönöm a türelmedet.

Részletek

Rendelhető mackó, elkészítési idő 3-5 nap.

 

Beni mackó bundáját dióval festettem, Lélekmackó kobakjába és pocakjába, tönkölypelyvával kevert levendulát töltöttem, finom illatos! A mackó gyerekeknek és pici babáknak is ajánlott nyugtató hatása miatt.  ? Beni , külön büszke arra is, hogy zsűriszámot kapott, az Iparművészeti Lektorátustól. Vásárlás után , erről minden esetben tanúsítványt küldök.

Sapkája színátmenetes, pihe-puha fonalból készült, dupla bojtos fazonban.Sajnos a képen látható fonalból már nincsen sok, de hasonló árnyaltokban , ugyanezzel a fazonnal tudom küldeni a macikát! 🙂 Nyakába sapijával harmonizáló sálat kötöttem, ami jól jön, ha fázik a mackó torok! ?

Beni mackó 13 cm-es aprócska, mosolygós kis bocs, imád mindenre felmászni…nem ismer lehetetlent! A nagy öreg könyveket sem tekinti akadálynak! Kitartással teli tekintettel néz a nagy világra. Nagyon várja új gazdiját!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beni – Lélekmackó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük